Hopp til innhold

God helg!

Da er to uker på turne rundt i Norge, med  jenter og teknologi over.
Vi har vært innom alle Norges fylker, holdt 10 foredrag for nesten 3000 jenter, kjørt maaange timer i bil, sunget, sovet, og ledd. Det har vært veldig gøy, og en ære å få være med NHO på denne turen, og så skal det sies at det har vært intenst og ganske slitsomt, og nå er det vanvittig deilig å sitte under dynen i sengen (i rent sengetøy, som Anders hadde ordnet med før jeg kom <3) og bare slappe av. Anders sitter i skrivende stund og jobber med en rapport om doktorgradsarbeidet sitt, men så snart han er ferdig skal vi kose oss med Champagne og en film - jeg tenker litt i Pretty Woman-baner 🙂 Så da vil jeg egentlig bare ønske alle en skikkelig god helg, med sangen vi gaulet av full hals i bilen på vei til Sarpsborg i går kveld - Hakuna Matata!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *