Hopp til innhold

Siste uken på UiO

Da er det mandag, og starten på siste uken i mai, som også betyr siste uken min på UiO. Ikke at jeg tror at jeg aldri kommer til å fysisk være på UiO noe mer (det vet jeg at ikke stemmer - jeg skal jo fremdeles gjøre ting i samarbeid med UiO 🙂 ). Dog er dette den siste uken som ansatt, og plutselig er det skjemaer som skal fylles ut, ting jeg må finne ut av, en mail-innboks som må eksporteres +++

Sånn ser denne uken ut, i grove trekk:

mandag. Prøve å komme á jour med mail. Jobbe med tekst for Foreldre&Barn - som heeelst skal være ferdig før dagen er omme. Research på droner. Skrive engelsk presentasjonstekst for Athenas. Skattemelding!!! (Fristen er på torsdag, men siden det er ting som skjer på ettermiddag/kveld resten av uken må jeg bare bli ferdig med dette i dag.)

tirsdag. Ta hilder til høstens UngForsk (et nytt samarbeid med UiO, der, altså 🙂 ). Jobb med PhD Day-arrangement (møt/mail alle deltagere i panelet). Jobb med neste ukes foredrag - målet er å ha skikkelig kontroll på Ellen Gleditsch' forskning før dagen er over. På North Face kvinne-inspirasjonskveld - yeay 😀

onsdag. Jobb med foredrag (Ellen G.) mer eller mindre hele dagen! Innom Fysisk Institutt for å få svar på ting jeg lurer på (sånne småting som feriepenger, feks :P). Pratmakeraften med Athenas - get together med mange av de andre utrolig dyktige foredragsholderne i stallen der, altså.

torsdag. Siste dagen. Etter 15 år, der jeg på det aller meste har hatt noen måneder vekk fra Blindern. Det skal bli ganske godt (eller i alle fall sunt) å stå på egne ben, tror jeg. Skjema skal leveres, sammen med nøkler og laptop - med mindre det viser seg at det koster såpass lite å kjøpe ut laptopen at jeg syns det er verdt det.

fredag. Denne dagen starter tidlig, for jeg skal tar turen ned til Horten og Athenas (det blir visst en del Athenas denne uken, men det er vel forsåvidt bare bra, med tanke på den nye frilans-tilværelsen), og være der til kl 9. Møte med Silvija og co når jeg er tilbake i Oslo.

helgen. På lørdag skal jeg på brudesko-shopping med Lise! Søndag danser Alexandra i årets ballettsommerforestilling på Folketeateret.

Neste uke skal jeg lede Science Talk, holde foredrag på Nasjonalbiblioteket, og lede ett arrangement på av PhD Day.  Ganske riktig: Selv om tiden på UiO er over, er ikke tiden for samarbeid med UiO over... Det betyr at generelt skal denne uken brukes til å forberede disse "opptredene", og det gjelder egentlig hver dag denne uken - heldigvis så er det ikke så veldig mye sånn helt fast denne uken.

Ukens motto: Ikkje få panikk 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *