Hopp til innhold

En fantastisk kveld på toppen av Oslo

I går hadde jeg en heeelt amazing kveld: Jeg var så heldig å bli invitert av North Face til deres #shemovesmountains - en feiring av og med 50 sterke og flotte kvinner anno 2018. Jeg fikk altså komme som en av disse 50 kvinnene, og jeg må jo bare takke ydmykt for å få en slik betegnelse!

Kvelden ble tilbrakt på toppen av Holmenkollen - altså VIRKELIG på toppen. Med DET været, bobler i glasset, fantastiske damer (som alle bortsett fra én var av typen nye bekjentskaper), inspirerende foredrag, nydelig konsert... Det ble en sånn kveld hvor jeg bare følte meg så utrolig glad og full av energi etterpå ♥

Vibeke over her: For en RÅ dame! Kort fortalt så bor hun i telt i nærheten av Gardermoen, fordi hun så å si aldri er hjemme i Norge... Hun bruker nemlig all sin tid på enten å klatre opp på all verdens fjelltopper, eller så driver hun med bistandsarbeid sammen med FN, i feks Sør-Sudan.

Karina Hollekim holdt foredrag for oss, og fortalte om hvordan hun var nær ved å dø, og så etter det nær ved å miste begge bena, etter en basehoppulykke. Inspirerende historie, og ikke minst veldig godt fortalt ♥

Sjekk ut Lil Halima, som holdt konsert for oss. Nydelig!

Det hele ble avsluttet med enten Zipline-tur eller rapellering rett ned, 65 meter, i løse lufrten. Jeg kan ikke fordra følelsen av å falle, men utfordret meg selv (veldig!) og tok til slutt Zipline/Kollensvevet. Og, ja, det var VELDIG GØY!

Her var jeg så full av adrenalin at jeg kunne omtrent ikke snakke 😀 Veldig fornøyd med meg selv!


I skrivende stund er jeg forresten med på en Live-sending hos Foreldre & Barn, på grunn av kronikken jeg skrev om at man IKKE MÅ DEKKE TIL ÅPNINGEN PÅ BARNEVOGNEN (og hvis du ser noen som gjør det må du faktisk si i fra...selv om det er litt ubehagelig, bare gjør det på en hyggelig og repsektfull måte). Vi har lagt Lily (Alexandras aller første dukke) ned i en vogn som vi har dekket til med helseteppe, og driver og måler temperaturen nå. Da vi startet var det 27 grader i luften, men i løpet av bare 4 minutter gikk temperaturen opp til 31 grader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *