Hopp til innhold

I mål

Aaaah, da er (for meg) tidenes maratonuke over, og jeg har overlevd! Jeg tror til og med jeg kan si at jeg har landet ganske bra, med begge bena på bakken 😉

Denne uken ble jeg kastet inn i en pressekonferanse, som jeg fant ut av at var på engelsk ca 20 minutter før jeg skulle på (det går jo helt fint, men jeg blir mye mer sliten av ekstra stress fra ting jeg ikke er klar for, og hvis jeg skal gjøre noe på engelsk vil jeg heslt gjøre hele forberedelsestankeprosessen på engelsk også), jeg har ledet Cutting Edge-festivalen, holdt 6 foredrag på årets UngForsk på Blindern, figurert på Folkeopplysningen, hatt møte med Egmont, deltatt på Dagsnytt 18, og nå i dag, sist, men ikke minst, hatt enda en runde med innspilling av LØRN.TECH. Temaet i dag var biotech (herregud, for et spennende tema!), og vi har intervjuet forskjellige folk med masse kunnskap på feltet (alt fra filosofi til industri til mikrobiologi) sammenhengende fra klokken 9 til 14:30. En ganske intens, men god avslutning på maraton-løpet ♥

- Uken oppsummert i bilder -

(Ja, så langt har vi faktisk kommet når det gjelder å 3D-printe organer; dette er IKKE science fiction lenger, og det skjer på bare 20 minutter...!)

Ansikstuttrykket rett før Dagsnytt 18...

...og ansiktsuttrykket rett etter 😀

 

Nå er det helg, dere, og her hjemme feirer vi det med besøk av gode venner, vin og fårikål ♥ Jeg ELSKER fårikål, og har en kjempestor gryte stående og putre, as we speak, men jeg lager også en mindre kjele med en alternativ variant: FåriLøkogPaprika 🙂 Det er, som du sikkert skjønner, fårikålkjøtt som er kokt sammen med rød paprika og store biter av gul løk. Like lenge som fårikålen - altså til alt blir helt mørt og går i oppløsning omtrent. For å få litt ekstar smak bruner jeg kjøttbitene først sammen med hakket, rød chili, og så blander jeg alt med løk og parika, og fyller opp med vann. Denne varianten anbefales veldig, i tillegg til klassisk fårikål, selvsagt.

Ønsker alle en GOOOD HELG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *