Hopp til innhold

En helg på Vestlia Resort

Hei dere, vi koser oss masse her på Geilo! Nå har vi hatt 2 netter på Vestlia Resort, og drar ikke hjem før i morgen formiddag, så vi skal snart ut og gå en lang tur i det fine været, OG vi kan slappe av og drikke vin når vi kommer tilbake, OG vi rekker en tur på spa hvis vi vil. Vi har det altså absolutt veldig bra, men hvis jeg skal gi en liten, ærlig review av oppholdet så er ikke alt 100% perfekt:

Ankomst. Vi kom frem ca klokken 12 på fredag, da hadde vi valgt å ta toget tidlig fra Oslo, for å få noe ut av fredagen også. Resepsjonsområdet som møter deg er veldig flott - koselig og lekkert på samme tid, og de i respesjonen er kjempehyggelige. Vi fikk beskjed om at rommet vårt ikke var klart riktig ennå (vanlig check-in er egentlig klokken 16), men vi kunne få sette fra oss koffertene i baggasjerommet, og ta oss en tur i baren, feks. Det gjorde vi selvsagt; gikk i baren og sank ned i store, deilige sofaer, med hvert vårt glass champagne. Vi unnet oss faktisk ett glass til, før vi gikk for å høre hvordan det lå an med rommet vårt - da var klokken blitt ca 14, og de visste ikke noe mer enn at det ikke var klart ennå, men kanskje om en halvtime? Så da gadd vi ikke gjøre noe "nytt", men kikket litt rundt på hotellet før vi gikk og spurte igjen da det hadde gått en halvtime. Rommet var fremdeles ikke klart, så da tenkte vi å ta en tur i spa-avdelingen, men da vi kom ned der så kostet det 100,- for å komme inn, og siden vi egentlig bare prøvde å slå i hjel litt tid fant vi ut at vi ikke gadd å betale oss inn for en så liten tur (Anders var ikke helt i form, og ville egentlig bare slappe av på sengen akkurat da). Siden vi hele tiden fikk inntrykk av at rommet er snart klart, altså, så ble det til at vi ble sittende og vente i resepsjonsområdet til vi omsider fikk rom. Kl 16. Hadde vi fått beskjed om at vi ikke kom til å få rom før 4 timer etter at vi ankom hadde vi nok gått oss en tur, og hadde vi visst det før vi dro fra Oslo hadde vi nok ikka tatt morgentoget, men ventet til det som går rundt lunsjtider. Det endte med at vi ikke egentlig fikk noe ut av denne dagen...

Rommet. Rommet vårt er ganske nyoppusset, så sånn sett er det fresht 🙂 Men det som irriterer meg enormt er at vi ikke har dobbeltseng, men to enkeltsenger som står inntil hvernadre. Altså - det er IKKE det samme som dobbeltseng. To senger inntil hverandre får en sprekk mellom seg, og man blir tvunget til å ligge langt fra hverandre (evnt klemt sammen på alt for liten plass på den ene sengen). Hallo?!? Vi er her på kjærestehelg, liksom 😛 Anders sa i fra om dette i respesjonen, og da sendte de opp en utrolig hyggelig og serviceinnstilt mann, som først trodde vi ville ha sengene en meter fra hverandre (eh, nei, det var ikke dét vi ønsket), men da han skjønte poenget forsvant han avgårde for å finne en løsning. 5 minutter senere var han tilbake med en ledning som han bandt sengene sammen med; ikke en ordentlig god løsning, sånn generelt, men kreativt, og så bra som han kunne få til - med et stort smil om munnen (men neste gang vil jeg ha DOBBELTSENG, ikke to dustete enkeltsenger). Rommet har ikke minibar (nei, det står ikke at det skal ha det, men av en eller annen grunn bare forventer jeg det på et hotell med en viss standard), men heldigvis har vi veranda, og med ca null grader ute fungerer den som tidenes kjøleskap 😀 Ellers skulle jeg ønske meg badekar (det var vi ikke lovet, altså), og nattbordene har liksomskuffer (det er bare teit). Internett fungerer bra, og sengene er gode å sitte i, så vi krøller oss opp i sengen og streamer Netflix og drikker kald vin fra naturens minibar ♥

Frokost. Frokostbuffeten er helt grei, men jeg ønsker meg litt mer luksusfølelse - at det står en og steker omelett så du kan ønske selv hva du vil ha i den, feks. Sånn stor "dunk" med litt kjip eggerøre blir ikke helt det samme... Eller kaffe latte/capuccino som standardvalg (jeg fikk riktignok bestilt meg en kaffe latte, men da måtte jeg betale ekstra). Jeg vil gjerne ha god spekeskinke, og et litt skikkelig utvalg av fisk (her er det røkelaks og sild, men hva med flere forskjellige varmrøkte fiksetyper?). Det er helt ok, altså, men ikke noe å skrive hjem om - for min smak (det er vafler og pannekaker og den typen ting, så Alexandra hadde sikkert vært ekstatisk).

Spa. Da vi var nedom spa-avdelingen (men valgte å ikke gå inne) på fredag, bestilte vi massasje til oss begge til i går, og da kunne vi selvsagt også henge så mye vi ville på spaet hele gårsdagen. Jeg hadde min massasje kl 10; klassisk massasje, og den var veldig bra! Det som gjorde opplevelsen enda bedre var damen i (spa-)resepsjonen, for hun var bare tidenes varmeste og triveligste person. Det var bare noe med måten hun ga meg pakken med håndkle, tøfler og morgenkåpe, strøk meg på skulderen og sa kos deg! med et sånt varmt smil, som bare satte stemningen. Da jeg var ferdig med massasje møtte jeg Anders ute i resepsjonsområdet, og han hadde akkurat bestilt en flaske med bobler - som det var lov (hurra!) å ta med inn på spaet (ikke flasken, men glassene - flasken ble holdt kald i respesjonen, og den fantastisk hyggelige damen kom ut til oss i boblebadet og fylte opp glassene våre når de var tomme). Spaet har 16-årsgrense og maks 15 stykker der inne av gangen, så det var en 100% avalappende og behagelig opplevelse. Boblebadet var plassert ved store vinduer, der vi satt og så på fjellene utenfor, med bobler i glasset, altså. Vi fikk også besøk av tre sauer, rett utenfor vinduet 🙂 Hele gårsdagen ble tilbrakt inne på spaet, og Anders avsluttet med sin massasje. Lørdagen på spa var uten tvil 10 av 10 poeng ♥

Middag. I går kveld gikk vi for å sjekke restauranten. Vår servitør surret veldig med bestillingen vår; vi bestilte suppe til forrett, men det klarte de å glemme, så plutselig kom det en annen servitør med hovedrettene våre, og da ble forvirringen total når vi ikke ville ta i mot, og de trodde de skulle til noen andre, før de kom tilbake til oss og prøvde å sette maten på vårt bord. Etter overraskende mye om og men skjønte de at vi faktisk skulle ha forrett, og vi følte oss ikke spesielt imponert. De klarte å bøte på surret ved å tilby oss en cocktail på huset mens vi ventet - og det er fascinerende hvor fornøyd man blir med en gang man sitter og slurper i seg en Mojito på huset 😀 Omsider fikk vi maten, og den var over absolutt over middels, men ikke noe å skrive hjem om - men vi ble mette og glade og det var helt fint.

Betjening. Alle vi har møtt som jobber her er veldig service minded, og gjør alle ting med et stort smil - så ingenting å si på det! 10 av 10 😀


Mye på grunn av Spa-opplevelsen vi hadde i går har vi lyst til å ta turen tilbake. Resorten ligger jo i enden av skibakkene, så det hadde vært gøy å dra hit en gang i vintersesongen, og teste ut skiferdighetene også. Da kommer vi til å prøve å få et litt bedre rom, og vi kommer til å be om tidlig check-in, for å se hva vi får da...

Nå skal vi altså ut og gå en lang tur i deilig vær og nydelige høstfjellomgivelser, og i kveld tenker vi å gå ned i kjelleren og spille bowling - høstferien er jo over, så jeg krysser fingrene for at det ikke er så fullt på hotellet i kveld 🙂

1 kommentar til “En helg på Vestlia Resort

  1. Ragnhild Aavik

    Beklager, jeg forstår ikke helt hvorfor du skriver dette innlegget. Du visste på forhånd at alt du klager på, ikke var en del av pakken du kjøpte.
    For meg blir dette sutring, vær glad du har mulighet til en luksusferie. De fleste av oss kan bare drømme om slik luksus, tenk litt på det 😳

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *