Hopp til innhold

6. desember: NTNU

I dag lærte jeg enda en grunn til at det er enkelt for meg å føle meg veldig hjemme i Trondheim og på NTNU: (Det gamle) fysikkbygget ligger i Sem Sælandsvei, akkurat som fysikkbygget på Blindern gjør også. Riktignok er det fysikkbygget jeg har gått mest i i SemSælandsvei nr 35 (tror jeg?), mens det på NTNU er nummer 5 - men dét skal jeg faktisk klare å leve godt med 😉 Hjemmekoselig, kaller jeg dette ♥

Grunnen til at jeg har tilbrakt dagen i 3. etasje i Sem Sælandsvei nummer 5, på Gløshaugen, var at jeg har vært der oppe med Silvija og Kristine, og spilt LØRN.TECH - NTNU-edition. Kjempespennende å høre om all den kule forskningen som skjer i Trønderhovedsatden, og jeg tror vi fikk laget noen skikkelig gode LØRN-episoder i dag!

Lang dag, da; dro hjemmefra klokken 6, og nå når jeg sitter og skriver dette er klokken 21:30, og det har gått i ett hele dagen. Mailboksen er ikke tømt, men nå skal jeg faktisk prioritere søvn, så får jeg heller starte morgendagen med mail... Noen starter dagen med yoga, andre starter med mail 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *