Hopp til innhold

7. desember: Julekrans

Forrige helg var jeg så misfornøyd og miserabel at jeg nærmest mente at advent og jul kunne avlyses (en smule krisemaksimering - ja, jeg skal gå med på det 😛 ), men så kom plutselig Anders hjem allikevel, og på tirsdag fikk vi opp adventsesken. Hos oss blir det ikke pyntet skikkelig til jul før rett før julaften (20. desember?), men jule-/adventsgardiner, adventsstjerne, adventsstake og utelys skal opp når det er advent. I dag hang jeg også opp den styggfine kransen på døren mellom gangen og stuen - julen skal være litt grell også 😛

Her har vi planer om å se "Alene Hjemme" og kose oss sammen - Anders, Alexandra og jeg, og i morgen kommer Carina med Andrea og Arian, og mamma, for å pynte pepperkaker, lage dorullnisser ++. Denne helgen ser ut til å bli betydelig bedre enn den forrige ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *