Hopp til innhold

8. og 9. desember: Pepperkakehus og julestjerne

Dagen i går forsvant rett og slett, men den ble brukt sammen med mamma, lillesøster Carina og Andrea og Arian, Alexandra, og Anders. Vi laget julekort, drakk gløgg, laget dorullnisser og pyntet pepperkakehus (vi rakk ikke så mye pynting - mest bygging, så får heller pynte litt mer senere 😉 ). Vi avsluttet dagen med "Alene hjemme 2", og da den var ferdig var vi rett og slett ferdige og, og det var rett og slett ikke overskudd til noe annet å gå rett i seng 🙂

I dag har vi tatt det rolig; ryddet og ordnet, og brukt god tid på å lage beuf bourguignon. Den ble sykt god, om jeg skal si det selv - rop ut hvis jeg skal dele oppskrift!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *