Hopp til innhold

17. desember (og 14. og 15. og 16.)

Denne helgen var vi på den årlige hytteturen til Trysil med hele den gamle vennegjengen. For 15. gang på rad har vår gode venn Tom André klart å samle sammen ca 20 stykker, der de aller fleste er den samme, harde kjernen som for 14 år siden - det er ganske fint ♥ Helgen gikk dermed til late dager, spa (det er Anders og mitt svar på ski), bowling, og en del god gammeldags festing...;)

14. desember: Vi dro tidlig fra jobb, og satte kursen rett mot Trysil. da vi kom frem rakk vi akkurat å bære inn baggasjen, før vi møtte alle de som hadde vært i bakken (som hadde ankommet dagen i forveien), og dro og spiste burger og bowlet. Det somer sikkert er at det er ingen sko som er så fine som bowlingsko 😛

15. desember: Afterski. Eller Afterspa, som det var for oss. Komplett med glowsticks og dansing på bordet.

16. desember: Comfort food. Dette var det absolutt eneste bildet jeg tok i går. For meg er det veldig rart, å kun ta ett eneste bilde på en dag...men det oppsummerer vel gårsdagen veldig godt - det handlet om å komme seg hjem, joggedress, og kosemat. Jeg slang sammen en enkel kjøttdeiggryte som jeg gratinerte i ovnen med masse deilig cheddar - det ble kos, jeg lover 😀

17. desember: Julenissesjokolade til barna ♥ Jeg var innom Nille for å se om de hadde peppermynte-sukkerstang (det hadde de 🙂 ), og egentlig etter at jeg hadde betalt så jeg disse fantastiske posene med nissesjokolade hengende på veggen. Plutselig fikk jeg bare så flashback til å være barn, og å få alt for mye sjokolade som er formet som nisser og annet, og bare kjente den utrolig gode og spente julefølelsen. Jeg kunne ikke gå før jeg hadde kjøpt med en pose til både Alexandra, Andrea og Arian. De (posene, altså) er jo egentlig alt for store, men de blir pakket inn og de (barna) får dem som julegave; det får bare gå, det er jo jul bare én gang i året 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *