Hopp til innhold

Analyse: Hva mente han (?) egentlig?

Hei alle skjønne lesere, håper dere nyter helgen og har en herlig lørdag!
Selv tilbringer jeg dagen hos svigerforeldre i Sannidal, og om noen timer settes kursen mot Oslo igjen.

For noen dager siden fikk jeg en kommentar om at jeg var "heit"... Helt intuitivt tar jeg det som et kompliment, men så begynner realisten i meg (og søteste Gry som jeg diskuterte dette med) å tenke: hva mente han (siden vedkommende ikke skrev under med navn antar jeg at det var et hankjønn, men dette kan selvsagt være feil) egentlig?!?
Mente han at jeg er radioaktiv? Vi sier jo at noe er veldig hot hvis det er veldig radioaktivt, litt sånn slang. Samtidig som at noe som er radioaktivt jo produserer varme, så det er jo også faktisk korrekt. Og jeg er jo omtrent like radioaktiv som alle andre mennsker - altså sånn passe radioaktiv fra både kalium-40 og karbon-14 - så dette ville jo isåfall være en helt korrekt anvendelse av uttrykket heit.
Eller mente han at jeg har en temperatur som er høyere enn gjennomsnittstemperaturen til mine omgivelser(noe han selvsagt ikke kan vite uten å måle både min kroppstemperatur og temperaturen i rommet der jeg oppholder meg i, men jeg syns vi kan si det er en rimelig antakelse. Og sånn til opplysning: eksperimenthallen der CACTUS står er ganske kjølig - ikke iskald, liksom, men ullgenser gjør seg når man skal være en del inn og ut der). Altså jeg er jo defintivt heit sånn med tanke på temperatur, liksom.
Latten er  varm, men selvsagt ikke FOR varm; jeg prøver å unngå håpløse baristaer - er den heit?
Eller mente han rett og slett at jeg er sexy, liksom? Jeg vet ikke om noen måte å måle dette på, så her kan jeg ikke konkludere med om det er rett eller ikke...

Hva tror dere, kanskje han mente noe helt annet enn de tre mulighetene jeg har kommet på her???

Smask fra meg XD

8 kommentarer til “Analyse: Hva mente han (?) egentlig?

 1. Siven

  Sørgelig (!?) redd for at det var noe så enkelt som sexy ja. Det slår meg som usansynlig at anonymt menneske vil uttale seg om din radioaktivitet eller din temperatur. Det er bare ikke slikt en gjør... 😉

  Svar
 2. Anonym

  Mitt tips er at han kunne se for seg at dere to ville finne en høyere gjennomsnittstemperatur sammen enn hver for dere. :p

  Svar
 3. Species8472

  Anonym sjekking er en sånn greie som enkelte rare folk på internett driver med. Kan umulig fungere særlig bra!

  Ellers angående å være radioaktiv. Sunniva Siem sier det er mindre stråling inne i syklotronlaben enn utenfor, ihvertfall når syklotronen er avslått. Så selv om man kan ha en strålende dag der, blir man ikke nødvendigvis radioaktiv!

  Svar
 4. Sunniva

  Jeg er ganske sikker på at det må ha vært snakk om temperatur - hvorfor skulle man ellers ha behov for å kle av seg? Ble jo etterspurt nakenbilder, liksom:P

  @Species8472: Når syklotronen er avslått er det mindre stråling inne på syklotronlabben/eksperimenthallen enn ute, ja, for der inne er vi jo tross alt skjermet:) Når syklotronen er på er historien en annen for eksperimenthallen (men dit skal man jo ikke gå inn når beamen er på uansett), der vi sitter og jobber er det fortsatt mindre stråling enn ute...

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *