Hopp til innhold

Gratulerer med dagen!

Gratulerer sååå masse med dagen alle fantastiske og smarte jenter der ute <3
Måå bare vise dere hva som møtte meg på Narvesen på vei til t-banen i dag 😛

Fornøyd Sunniva med Dagens Næringsliv. (Nesten) klar for kveldens arrangement, i rosa (selvsagt) silkebluse, vintage Chanel-øredobber, og det fine sølvkjedet jeg fikk av Markus <3 til jul. Skoene jeg skal ha på meg ligger foreløpig i en pose - det er jo plutselig vinter igjen :S 

Hihi...ble bare sååå fornøyd med bildene, da; kjempeflink fotograf, og journalist! Hvis noen vil lese hele saken så er det altså i dagens utgave av Dagens Næringsliv 😀

Ellers sitter jeg og legger siste hånd på verket på kveldens lille presentasjon

"Kjernefysikk og forskning og sånn 
-historien om en rosanerd"

- er visst over 170 påmeldte, og jeg må bare si jeg gleder meg kjempemasse 😀

Edit: Her er en kortversjon på nettsidene til DN xD

8 kommentarer til “Gratulerer med dagen!

 1. Anonym

  Hei! Jeg fant bloggen din i går og den er jo fantastisk! Gleder meg til å lese alt. Du får jo alt til å høres kjempegøy ut. Altså, det ER jo gøy, men det er ikke mange som klarer å formidle det på den måten du gjør. Du inspirerer meg til å gjøre ting jeg har trodd jeg ikke kan klare. Men det kan jeg jo. Takk!

  Matilde.

  Svar
 2. Sunniva

  For en fantastisk, herlig kommentar!
  Ja, realfag er kjempegøy når man får lov til å jobbe skikkelig med det 😀

  Flott å få høre at jeg inspirerer - men sånne kommentarer inspirere definitivt meg til å fortsette med min noe utradisjonelle blogg/fagformidling 🙂
  Stå på!

  Sunniva

  Svar
 3. Sunniva

  Kjempehyggelig at du liker bloggen og syns jeg gjør en god jobb som forbilde 🙂
  Skal få tatt en titt på bloggen deres også!

  Sunniva

  Svar
 4. Anonym

  Du inspirerer! Vi trenger flere som deg!

  Hilsen Ingvild fra molekylärbiologisk institutt på Blindern

  Svar
 5. Anonym

  Kom inn via aftenposten og må si at jeg liker konseptet ditt, men gremmes over måten du trekker ut sååå. Trodde det var en vane man la fra seg etter vidregående.

  Uansett stå på videre, du er klart mye mer inspirerende enn de andre rosa bloggene der ute! 🙂

  Svar
 6. Sunniva

  Hehe, men du liker "xD", ":D", ":)))" og "<3" ?
  Må nok innrømme at det å trekke ut sååå og mååå osv er noe jeg har lagt meg til med denne bloggen (og kun på denne bloggen, tror ikke det gjør seg så veldig godt vitenskapelige artikler feks), og ikke noe jeg drev med på videregående - er en del av stilen, vet du 😉

  Hyggelig at du allikevel syns bloggen min er inspirerende!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *