Hopp til innhold

For en dag!

Uæææ, for en dag det var i går 😀
Kjempegøy å høre historiene til de andre foredragsholderne, og utrolig stas å få snakke med så mange søte, hyggelige og smarte jenter (håper de syntes jeg hadde noe å fortelle dem - jeg trooor jeg hadde det...). En ting som kom fram var dette om at jenter faktisk er de som får best karakterer i realfagene på videregående, allikevel har de minst tro på egne evner, og tenker at de ikke er flinke nok til å klare realfagsstudier på universitetet - dette er jo et paradoks, og fryktelig synd. Derfor er jeg enda mer glad for sånne type arrangementer som Jenter for Realfag, hvor man får vist at vi som holder på med dette har følt oss dumme, har tvilt på egne evner, ikke nødvendigvis er "syyyykt smarte", og at utdannelsen vår er viktig og kan gjøre en forskjell... Alt i alt: veldig fornøyd med gårsdagens arrangement! Fikk dessverre ikke tatt noen bilder, men jeg så det ble tatt flere bilder av arrangørene, så jeg tror jeg ganske sikkert kan love noen bilder fra gårsdagen litt etterhvert...bare å smøre seg med bittelitt tolmodighet;)
Dessuten ble jeg jo virkelig eksponert i går: hadde det nevnte oppslaget i Dagens Næringsliv, i tillegg var jeg på nettsidene til Aftenposten litt utpå ettermiddagen i går, også ble jeg intervjuet på "Norgesglasset" på P1 - fikk altså kjørt meg på Kvinnedagen, og det er bare kjempegøy 😀

4 kommentarer til “For en dag!

 1. Mariam

  Jeg synes du var kjempe flink. Av de foredragholderne som var der, var du en av de som var lettest å høre på. I tillegg til at du gjorde det litt mer morsomt da du dro inn litt jentete farger, blogg osv. 🙂 Vær stolt over å bidra på noe sånt synes jeg! Klem fra en jente som var der i mengden.

  Svar
 2. Sunniva

  Så hyggelig at du likte det!
  Det er min stil det; rosa, blogg, humor...men alt jeg sa var sant, altså - om at jeg har følt meg dum til tider, og syntes det har vært veldig vanskelig. Men den mestringsfølelsen du får når du får til noe du syns har vært vanskelig - ja den er jo ubeskrivelig 🙂

  Lykke til med videre valg 😀

  Svar
 3. Maiken Flowers Johnsen

  Det var en UTROLIG bra dag! Og alle foredragsholderne var så engasjerte og flinke (du var forresten blant de (om ikke den) flinkeste)! Jeg kunne hørt på i to timer til 🙂 Jeg hadde prøvd å reklamere for arrangementet på skolen min i forveien, og vi kom 9 jenter totalt - men skulle ønske mange fler var med. Jeg ble supermotivert til videre studier, og jeg fikk mye større innblikk i de forskjellige studiene. De andre jentene var òg kjempefornøyde, og vi skal prøve så godt vi kan for å få fler jenter med på neste års arrangement.

  Tusen takk for at du tok deg tid til å svare på spørsmålene mine etter foredragene 🙂

  Svar
 4. Sunniva

  Tusen takk for en kjempesøt kommentar!
  Syns det var veldig hyggelig å prate med deg/dere 🙂
  Hvis du lurer på noe mer så er det bare å sende meg en mail eller legge igjen en kommetar her, så prøver jeg å svare så godt jeg kan...

  Lykke til med videre valg!

  -S

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *