Hopp til innhold

I declare this the day of fixing

Uff, skjønner ikke helt hva det er med meg, men det å skrive reiseregning er en sånn oppgave jeg bare kvier meg for å gjøre - enda det er den måten jeg faktisk får tilbake de utleggene jeg har når jeg er ute og reiser :/ Det er bare at det er så utrolig kjedelig!!! Nå har jeg klart å utsette det så lenge at jeg ikke får tilbake penger før jeg skal ut på neste reise igjen - selvsagt helt selvforskyldt:P Eneste positive er jo at det føles som å få ekstra (gratis :D) penger når de først kommer inn på konto...

I tillegg vokser den dårlige samvittigeheten for alle andre småting som skulle vært fikset og ordnet; feks har jeg MASSE mail å svare på, bla en "fanmail" fra en 7 år gammel gutt *smelt*, og han (pluss mange fler) skal selvsagt få et skikkelig svar. Problemet er bare at når jeg bestemmer meg for at jeg må skrive "skikkelige" svar så blir det alltid utsatt, og noen ganger glemt, for jeg har liksom aldri tid akkurat der og da til å sette meg ned og gjøre det ordentlig :/ (Det er lov å mase på meg hvis dere har prøvd å kontakte meg og ikke fått noe svar altså!)

Så i dag skal jeg sette meg ned og få unnagjort så mye som jeg rekker av alle sånne småting som jo egentlig ikke tar så mye tid hver for seg, men som jeg allikevel aldri føler jeg har tid til - the day of fixing 😉 Og aller først er det reiseregningen som står for tur (har forrestne satt meg ned for å fikse denne dumme reiseregningen før, men da funket ikke UiO sin HR-portal, så det er ikke baaare min skyld at det tar tid) 😀 Neste gang (sannsynligvis om noen uker) skal jeg være flink pike og sette meg ned og gjøre det med det samme jeg er tilbake på kontoret *sette seg forsett*

Er det fler enn meg som syns det er et forferdelig tiltak med å få fylt ut reiseregninger...?

2 kommentarer til “I declare this the day of fixing

  1. Jelrik

    Vi får forklare det Sunniva style. Du har en kjerne med en kul reise (positiv). Rund denne reisen er det noe neutroner. Litt sånn neutrale utgifter og tidsbruk. De skal du fusjonere med en veldig positiv kjerne som har rundt seg neutronene "få inn penger" og "kjøpe nye ting". Du kaster inn nøytral reiseregningsskrivingsenergi og gnir det lenge nok sammen, husk dette her er iskald fusjon. Når de har vært lenge nok sammen og tanken har modnet å gjøre noe sammen, blir alt fusjonert til en tung regning for universitetet og ut blir det skudd masse penger som gir deg en haug med energi. Med andre ord: Det å vente er bare positiv 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *