Hopp til innhold

My new beauties :)

Hurraaa, jeg har funnet nye, ROSA, joggesko, på SALG 😀
De fine NIKE-skoene jeg kjøpte etter nyttår i fjor ble jo stjålet da det var innbrudd på lesesalen i sommer - men nå har jeg da endelig fått kjøpt et par nye. Og disse er jo enda mer rosa, og dermed enda finere 😛
Så da har jeg anskaffet to av de tingene jeg hater å bruke penger på, men allikevel vil at skal se fint ut; vintersko og joggesko - CHECK! Kjøpte meg et par nye treningstights også, siden jeg bare hadde sånne utvaskede bomullstights til type 99,- eller noe; som ikke akkurat ser superfreshe ut...
Tror disse skal få bo på lesesalen, for gode dagtreningsøkter på Blindern Athletica <3
Og så har jeg snakket med en journalist som ville portrettintervjue meg på onsdag - så det blir jo kjempespennende!

2 kommentarer til “My new beauties :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *