Hopp til innhold

Finally!

Iiiik! Nå er dagen her, om noen timer tar vi av mot Tokyo - og, ja, jeg er klar for Japan, selv om det føles litt som om det ikke er sant at vi faktisk drar for å filme "Sushi og Kjernekraft". Det er to og et halvt år siden vi begynte å snakke om dette, og det har vært så mye frem og tilbake - men nå drar vi faktisk 🙂
Skulle egentlig være superflink (og supersmart) og starte dagen i dag med en liten treningsøkt; tenkte det var lurt når jeg skal sitte så mange timer stille på fly, og jeg gledet meg skikkelig til ca 30 minutter på mølla etterfulgt av 20 minutter solarium, men da jeg gikk ut døren syns jeg liksom det var merkelig stille til å være halv åtte på morgenen...så slo det meg at det er jo 1. mai, og ELIXIA var selvsagt stengt (i alle fall så tidlig på dagen) *skuffet*. Satser på at dagen og turen skal gå greit allikevel, da 😉
Siden jeg da plutselig liksom fikk en time ekstra nå på morgenen ble det en skikkelig lang dusj, med hårkur, og peeling, og tid til å sette med ned med bloggen og en stor kopp kaffe. Nå gjenstår det bare å legge sminken, kle på meg (behagelige klær er funnet frem) og å pakke ned de aller siste tingene, så bærer det ned til Oslo S der jeg skal møte Julie og Johan - så reiser vi sammen derfra. Jo og Christian kommer først på søndag.

De siste dagene har stort sett gått til praktiske forberedelser; shopping av nødvendigheter, ordning og fiksing, og solarium (kan ikke se ut som et spøkelse på film 😛 ). 
For et par dager siden var jeg så heldig å få lesestoff til flyturen óg; jeg har nemlig aldri lest THE HITCHHIKER'S GUIDE TO THE GALXY *flau*, men her forrige dagen fikke jeg altså denne boken fra noen som mente det jo var alt for galt at jeg ikke hadde lest denne - stort hull i allmenndannelsen min *flau*. Tror HITCHHIKER sammen med Lonely Plantes Tokyo-bok burde være nok å lese på, de 12 timene flyturen fra Kastrup til Tokyo varer 🙂 Ellers er også "Nuclear Weapons -A very short introduction med meg" - som jeg egentlig hadde planer om at skulle være denne ukens bokanbefaling, men dessverre har jeg ikke kommet langt nok i den ennå til å vite sikkert om den kan anbefales eller ikke...:/
Vel vel, her er noen snapshots fra de siste forberedelsene til turen:

<3 Alexandra <3 blir rart å være så langt borte fra henne i halvannen uke nå...fant ut at vi skulle i alle fall ikke stresse noe i dag tidlig, så vi dro en tur på Café Ro på vei til barnehagen i går - og så måtte jeg bare ta et "ferskt" bilde av henne og ha med meg på turen

Snilleste Sunniva hiver seg på telefonen for å gjøre det hun kan for at vi skal komme oss inn på et kjernekraftverk i Japan - akkurat dét ser allikevel dessverre dårlig ut...

Vet ikke helt hvor mye jeg får muligheten til å blogge fra Japan, men jeg håper da virkelig ikke at jeg må være helt stille - så da tror jeg jeg bare sier at vi snakkes fra Tokyo 😉
English summary:
I'm so excited right now, and can't really believe the day has finally come; in a couple of hours we're leaving for Japan, to film "Sushi and Nuclear". We've been working on this for more than two years, and it really is a dream come true!< /div>

I've had a nice and slow morning, with a loooong shower, big cup of coffee, and my blog, of course, and now I'm just going to put on my makeup, and then am goigg to meet Julie and Johan - and we're leaving 🙂 I don't know how my possibilities of blogging from Japan will be, but hopefully the next time I talk to you, I'll be in Tokyo 😉

1 kommentar til “Finally!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *