Hopp til innhold

day 1

God kveld fra Tokyo alle ♥

Her er det allerede kvelden dag to, men jeg bare tenkte jeg måtte en liten tur innom og si hei, og fortelle at vi hadde en fin reise, kom frem fulle av energi og gikk rett i gang med jobbing (type: gøy 😉 ). Jeg er dessverre nødt til å legge meg å sove nå, for om under 4 timer må jeg opp, slik at vi rekker å bli klare til å komme oss ut og filme når solen står opp - ja, det har bare blitt "intervallsoving" her, så langt - noe jeg egentlig tror kommer til å fortsette - så man blir litt sliten, men samtidig får man gjort sykt mye; og vi er alle enige om at det virkelig virker som om vi har vært her i fire dager allerede 😛
Uansett, her er et "lite" bilderas, og som vanlig sier et bilde mer enn 1000 ord, så her får dere en liten roman om Tokyo - en heeeelt FANTASTISK by, som oppleves som fryktelig surrealistisk, og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg får denne muligheten til å dra hit på denne måten!

 

 

English summary:

Just popping by to say hi, and good night (it's already the end of day number two here), and tell you that we're here in Tokyo and working...hard, and it's a lot of fun 😉 Tokyo is really crazy - in a very good way, and we're experienceing so much, we feel like we've been here for four days. 
Anyway, I just wanted to show you these pictures before I go to sleep - in less than four hours I'm getting up again, so that I'll be ready to film when the sun rises. I feel really greatful that I get to travel to Japan and experience Tokyo in this way, it's AMAZING!

2 kommentarer til “day 1

  1. Jan Sjøli

    Spennende, spess maten synes nå jeg. Har aldri vært nærmere Japan enn på restauranter i Stavanger og Oslo. Knallgodt! 😀 ps. Hvor mange timer tok reisa?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *