Hopp til innhold

day 2

Så er atter en dag her i Tokyo over, og atter engang er jeg "klar" for en natt der jeg kun skal sove 2-3 timer før vi skal opp for å fange det fantastiske lyset som kun er i det solen står opp. Og det kunne virkelig vært verre - å ha en "unnskyldning" for å komme seg ut og oppleve solen på denne måten flere dager på strekk er virkelig fantastisk.
Her er et bilderas fra gårsdagen - dag 2 her i byen, og vi har så langt jobbet slik at vi står opp slik at vi kommer oss ut og fanger soloppgangen, før vi drar en tur på hotellet og sover et par timer til - så er vi klare for resten av dagen (som da egentlig ender med å bli en "vanlig", lang dag). Enjoy 🙂
Sunrise at the tempel...

After a some more sleep - ready for the city 😉

English summary:
Another here day in Tokyo is over, and I just have to share some of my pictures pifore I go to sleep. First part of these pictures are taken when the sun is rising - really early in the morning - then we get back to the hotel to get a couple of more hours sleep, before we're out again and ready for a full day 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *