Hopp til innhold

day 3

Nå er vi godt i gang med dag fire her i Tokyo, men selv om dagen ennå ikke er over fikk jeg en liten pause nå mellom lunsj og middag, (Julie skal gjøre mer research for de neste dagene, og Johan klipper for å vise frem noe av det vi har gjort den tiden vi har vært her, for Jo og Christian som kommer nå i kveld *wiiiiiiii* <3<3<3) og i den pausen passer et fint å laste opp bilder fra gårsdagen 😉
Morgenfilmingen dag tre startet med nydelig soloppgang, bak en av Tokyos skylines - det var da vi kom inn i en av de store parkene her, og jeg så denne skylinen at jeg plutselig fikk følelsen av å være i en skikkelig stor by...

Ved lunsjtider dag 2 innså jeg at jeg nok er mer avhengig av kaffe enn det jeg har trodd...da hadde jeg ikke drukket kaffe på et døgn, og selv om jeg egentlig følte meg helt all right merket jeg stooor forskjell på humøret etter at jeg endelig fikk meg en cappuccino - dermed er jeg nå nøye med å kjøpe meg en kaffe on the go hver gang det passer seg. Feks da jeg hadde sjekket inn på Keio Plaza (hvor jeg sov fra dag 3 til dag 4) og satt og ventet på at Julie og Johan sjekket inn på sitt hotell måtte jeg jo sjekke husets kaffe - den kom faktisk i en pen pose 😛

Dagens middag ble inntatt på "Alice in Magical World" - en helt utrolig gjennomført Alice i Eventyrland-restaurant; der menyen feks så slik ut: 

Vi prøvde virkelig så godt vi kunne - og Julie er en utrolig dyktig guide for oss - men vi klarte allikevel å komme ut feil inngang på Shinjuku Station.
Da vi i dag leste at det er verdens travleste stasjon, med mer enn tre millioner mennesker som passerer daglig, syns vi ikke egentlig at vi var så håpløse som var litt lost en liten stund i går...men vi klarte etter en liten stund og orientere oss riktig, og kom oss trygt hjem til hotellet 🙂

Nå er klokken kvart på fem på ettermiddagen her, og jeg skal legge eg og hvile (sove? *håpe*) i tre kvarter, før det er klar for en lang (tror jeg) kveldsøkt. Vi snakkes! 
<3

1 kommentar til “day 3

  1. Jelrik

    Fantastisk alt du opplever. Eeeeelsker bilderas her. Kos deg masse og holdt deg oppreist i jordskjelv. Så faktisk jordskjelvbildene fra CCTV på nyhetene. Rista godt.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *