Hopp til innhold

Freedom

Når den norske sommeren er på sit aller mest fantastiske,  som nå, da er det ganske fint med den friheten mhear i jobbe som forsker. Å bare kunne ta med seg artiklene du skal lese, det du skriver på, tankene dine ut i solen. Selv fant jeg ut at det var et hån mot solen å sitte ensom inne på kontoret i dag, så jeg to med meg litt arbeid, en bikini og en flaske vann ut på Hovedøya.8

Så nydelig å bare sanse, og jeg må bare tenke på hvor fantastisk det er at alt dette rundt oss; skyene, vannet, jeg - alt er satt sammen av atomer,  og atomene et dannet i døende sjener, og egentlig er vi alle bare  stjernestøv ♥♥♥

Håper alle gjør det de kan for å nyte dagene! Selv tenker jeg at jeg skal bli flinkere til å leve litt mer i nuet; nyte det øyeblikket som er akkurat nå, og  ikke  hele tiden tenke på hva som kommer til å være om et halvt år, neste uke, eller til og med i morgen ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *