Hopp til innhold

Foredragsmaraton (bilderas)

God fredag fine <3 Da er jeg ferdig med ONS2014 og tre foredrag på et døgn, og er tilbake på Blindern igjen (skulle gjerne ha oppdatert dere i går kveld, da jeg kom hjem, men jeg mangler fremdeles internett i NYE Rose-slottet, så da ble det ikke før nå). Må være ærlig og si meg fornøyd med innsatsen i Stavanger, da; fikk gode tilbakemeldinger på Girl Geek-foredraget, og håper veldig at jeg klarte å inspirere noen av de ca 1200 videregående elevene jeg har snakket til... (Stavanger Aftenblad skrev DETTE om det første foredraget mitt.)
Har omsider klart å finne ut av hva ONS faktisk står for: Offshore Northern Sea - så da vet vi det 😉

Dette var forresten min aller første tur til Stavanger, og selv om jeg kanskje ikke fikk helt "riktig" inntrykk av byen (har visst vært nærmere 80 000 besøkende til oljemessen - mange av disse er menn i dress, og jeg tror egentlig at ONS er litt som Øyafestivalen for disse :P) må jeg si at jeg har veldig lyst til å komme tilbake, for jeg koste med sååå masse! Spesielt var det hyggelig å være ute med de fantastiske "girl geeksa" på onsdag kveld etter foredraget for dem.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *